Куховарення І проба



Thumb

1.Запланувати меню для дводенної курінної (20-40 осіб) або гурткової (5-10 осіб) прогульки. Зробити список потрібних харчів. Пояснити, які харчі є потрібні для меню, щоб задовільнити головні дієтичні потреби.

2.Збудувати три головні польові кухні, в одній з них правильно розпалити вогнище мокрими і сухи­ми дровами. Знати де й коли їх застосовують.

3.Пояснити та показати: як дотримуватись чистоти в кухні; що робити з відпадками; як підготувати миття посуду та монашок; як переховувати харчі (магазинування), кухонне приладдя й посуд.

4.Успішно виконувати під час одного дня обов'язки кухаря на таборі або прогульці, в разі чого проде­монструвати, як варити: чай, кашу, компот, кар­топлю, ярину, суп та як спекти на польовому вогнищі м'ясо.

5.Зробити для вжитку на кухні з природних мате­ріалів три приладдя, наприклад:

— гачки на каструлі;

— щипці до вогню;

— забезпечення проти поширення вогню;

— пеньок або колоду для рубання.

6.Придбати дрова для одноденного таборування, забезпечити їх проти дощу.

Даний розділ ще не є заповнений інформацією!



Ім'я користувачаАватарЕл. адресаСтаницяОкругаРекомендований
Тарас ІщикThumb 323taras.ishc ⚜ h ⚜ ⚜ yk@gmail.comЛьвівЛьвівська
Наталія ЮзикThumb defaultplast. ⚜ dupc@gmail.comТернопільТернопільська
Ігор ГалашинThumb dsc 1097ms.gal ⚜ ⚜ a ⚜ sh ⚜ in@ ⚜ gm ⚜ ⚜ ⚜ ail ⚜ .comТернопільТернопільська
Микола БігусThumb legion 0362mykola.bigus@ ⚜ gma ⚜ il.comТернопільТернопіль
Наталя ХмільThumb 15435743 336803430034581 947811954 ndr.tagabat@ ⚜ gmail.comТернопільТернопільська
Євген МиколишинThumb defaultgerw ⚜ olf2010@g ⚜ m ⚜ ail.c ⚜ omЛьвівЛьвівська
Софія ДацюкThumb default ⚜ sofia.dat ⚜ syuk@g ⚜ mail.co ⚜ mТернопільТернопільська
Володимир Литвин Thumb lsh colorvo ⚜ vanko007 ⚜ @gmail.comЛьвівЛьвівська
Анастасія БондаренкоThumb defaultnbond2908@gmail ⚜ .co ⚜ mКиївмісто Київ
Наталія ЗаблоцькаThumb defaultnat ⚜ ali ⚜ a.zab ⚜ l ⚜ ⚜ otsk ⚜ a@g ⚜ ⚜ mail ⚜ .co ⚜ mЛьвівЛьвівська