Куховарення І проба



Thumb

1.Запланувати меню для дводенної курінної (20-40 осіб) або гурткової (5-10 осіб) прогульки. Зробити список потрібних харчів. Пояснити, які харчі є потрібні для меню, щоб задовільнити головні дієтичні потреби.

2.Збудувати три головні польові кухні, в одній з них правильно розпалити вогнище мокрими і сухи­ми дровами. Знати де й коли їх застосовують.

3.Пояснити та показати: як дотримуватись чистоти в кухні; що робити з відпадками; як підготувати миття посуду та монашок; як переховувати харчі (магазинування), кухонне приладдя й посуд.

4.Успішно виконувати під час одного дня обов'язки кухаря на таборі або прогульці, в разі чого проде­монструвати, як варити: чай, кашу, компот, кар­топлю, ярину, суп та як спекти на польовому вогнищі м'ясо.

5.Зробити для вжитку на кухні з природних мате­ріалів три приладдя, наприклад:

— гачки на каструлі;

— щипці до вогню;

— забезпечення проти поширення вогню;

— пеньок або колоду для рубання.

6.Придбати дрова для одноденного таборування, забезпечити їх проти дощу.

Даний розділ ще не є заповнений інформацією!



Ім'я користувачаАватарЕл. адресаСтаницяОкругаРекомендований
Тарас ІщикThumb 323ta ⚜ ras.ish ⚜ c ⚜ hyk@gm ⚜ ai ⚜ l.c ⚜ ⚜ ⚜ ⚜ ⚜ omЛьвівЛьвівська
Наталія ЮзикThumb defaultplast.dupc@gmail.c ⚜ omТернопільТернопільська
Ігор ГалашинThumb dsc 1097m ⚜ s.galash ⚜ in@ ⚜ ⚜ ⚜ gma ⚜ il.comТернопільТернопільська
Микола БігусThumb legion 0362myko ⚜ ⚜ la.bi ⚜ g ⚜ us ⚜ @g ⚜ ⚜ ma ⚜ ⚜ il.comТернопільТернопіль
Наталя ХмільThumb 15435743 336803430034581 947811954 nd ⚜ r.tagabat@gmail.comТернопільТернопільська
Євген МиколишинThumb defaultgerwol ⚜ f2 ⚜ 010@gmai ⚜ l.comЛьвівЛьвівська
Софія ДацюкThumb defaults ⚜ of ⚜ ia ⚜ .da ⚜ tsyu ⚜ k ⚜ @g ⚜ ⚜ mail.comТернопільТернопільська
Володимир Литвин Thumb lsh colorv ⚜ ⚜ ⚜ o ⚜ v ⚜ anko0 ⚜ 07@gm ⚜ ⚜ ⚜ ail.comЛьвівЛьвівська
Анастасія БондаренкоThumb defaultnbond2908@gm ⚜ ail.c ⚜ omКиївмісто Київ
Наталія ЗаблоцькаThumb defaultnatalia. ⚜ zablotska@gmail.comЛьвівЛьвівська