Куховарення І проба



Thumb

1.Запланувати меню для дводенної курінної (20-40 осіб) або гурткової (5-10 осіб) прогульки. Зробити список потрібних харчів. Пояснити, які харчі є потрібні для меню, щоб задовільнити головні дієтичні потреби.

2.Збудувати три головні польові кухні, в одній з них правильно розпалити вогнище мокрими і сухи­ми дровами. Знати де й коли їх застосовують.

3.Пояснити та показати: як дотримуватись чистоти в кухні; що робити з відпадками; як підготувати миття посуду та монашок; як переховувати харчі (магазинування), кухонне приладдя й посуд.

4.Успішно виконувати під час одного дня обов'язки кухаря на таборі або прогульці, в разі чого проде­монструвати, як варити: чай, кашу, компот, кар­топлю, ярину, суп та як спекти на польовому вогнищі м'ясо.

5.Зробити для вжитку на кухні з природних мате­ріалів три приладдя, наприклад:

— гачки на каструлі;

— щипці до вогню;

— забезпечення проти поширення вогню;

— пеньок або колоду для рубання.

6.Придбати дрова для одноденного таборування, забезпечити їх проти дощу.

Даний розділ ще не є заповнений інформацією!



Ім'я користувачаАватарЕл. адресаСтаницяОкругаРекомендований
Тарас ІщикThumb 323taras.i ⚜ sh ⚜ chyk@gma ⚜ il.comЛьвівЛьвівська
Наталія ЮзикThumb default ⚜ ⚜ p ⚜ last.d ⚜ upc ⚜ @ ⚜ gmail.co ⚜ ⚜ mТернопільТернопільська
Ігор ГалашинThumb dsc 1097m ⚜ s.g ⚜ ⚜ ⚜ ⚜ alashin@ ⚜ gmai ⚜ l.comТернопільТернопільська
Микола БігусThumb legion 0362my ⚜ ko ⚜ ⚜ l ⚜ a.b ⚜ ⚜ igus@gm ⚜ ail. ⚜ ⚜ comТернопільТернопіль
Наталя ХмільThumb 15435743 336803430034581 947811954 n ⚜ ⚜ d ⚜ ⚜ r.taga ⚜ bat@gmai ⚜ l.comТернопільТернопільська
Євген МиколишинThumb default ⚜ gerw ⚜ o ⚜ lf201 ⚜ 0@gmail ⚜ ⚜ . ⚜ comЛьвівЛьвівська
Софія ДацюкThumb defaultsofia ⚜ .da ⚜ tsyuk ⚜ ⚜ @gma ⚜ i ⚜ l. ⚜ co ⚜ mТернопільТернопільська
Володимир Литвин Thumb lsh colorvova ⚜ n ⚜ ko ⚜ ⚜ 0 ⚜ 07@gma ⚜ il.co ⚜ mЛьвівЛьвівська
Анастасія БондаренкоThumb defaultnbond2 ⚜ 908@ ⚜ gmail ⚜ .comКиївмісто Київ
Наталія ЗаблоцькаThumb default ⚜ n ⚜ ⚜ ⚜ ⚜ atalia.zablots ⚜ ka ⚜ @gmai ⚜ l ⚜ .co ⚜ mЛьвівЛьвівська